BIOVAX MED HAIR LOSS

Aktív hajnövekedést
stimuláló gél

A BiovaxMed Hair Loss termékcsalád hatékonyan támogatja a haj- és fejbőrbántalmak elleni küzdelmet és megakadályozza azok kiújulását. A készítmény intenzív hatást fejt ki, serkenti a haj növekedését, gátolja a haj hullását, növeli a sűrűségét. Az összetevők egyedülálló kombinációja aktiválja az egészséges haj növekedését. A két szabadalmaztatott molekula (1,4% Capillisil® + 0,7% Alistin®) együttesen fokozott hatást érnek el. Meghosszabbítják az aktív szőrnövekedés fázisát, lerövidítve a nyugalmi és a regressziós szakaszt. A korrigált szőrnövekedési ciklus lehetővé teszi a sűrűség növelését, a gyorsabb növekedést és a szálak minőségének jelentős javulását.

Koncentrált hatóanyagok:

[1,4%] A Capillisil® – szilícium, amely gátolja a hajgyökeret körülvevő kollagénrostok merevségét. A szerves szilícium, amely a kötőszövet szerkezeti eleme, serkenti a hajhagymában található keratinociták lebomlását, serkenti a haj gyorsabb növekedését.

[0,7%] Az Alistin® – egy fejlett, biomimetikus pseudo-peptid, amely erőteljes szabadgyök-ellenes hatással rendelkezik. Megakadályozza a kollagénrostok glikációját, ami a haj gyengeségéhez és hullásához vezet; visszafordítja ennek a folyamatnak a negatív hatásait. Segít megőrizni a sejt integritását, megakadályozza a DNS-mutációkat és megakadályozza a sejthalált. A PP-vitamin hatékonyan gátolja a hajhullást és javítja a bőr állapotát. Szükséges a sejt energiatermeléséhez (ATP). Javítja a fejbőr vérkeringését, megkönnyíti az értékes tápanyagok és oxigén szállítását a hajhagymákba.

Az igényektől függően az aktív gél kétféleképpen használható:

– megelőző kezelésként: a túlzott hajhullás megelőzésére használja a gélt naponta kétszer 4 hétig vagy tovább.
– intenzív kezelésként: fokozott hajhullás esetén a kezelést kb. 3 hónapra kell meghosszabbítani.

Használat: Használat: Vigyen fel egy kis mennyiségű gélt az applikátorral közvetlenül a fejbőrre, a haj tövébe és óvatosan dörzsölje be. Vigye fel a teljes fejbőrre vagy a kopaszodó területekre. Használja naponta kétszer tiszta, száraz bőrre. Ne öblítse ki. Erős hajhullás esetén használja gyakrabban. Használata minimum 4 hétig javasolt. A készítmény a BiovaxMed Hair Loss termékcsalád hajnövekedést serkentő samponjával kombinálva hozza a legjobb eredményt.