HATÓANYAG SZEMLE

ALOE VERA
KIVONAT

Táplálja és hidratálja a hajszálakat, visszaadja a puhaságát, fényét.
Megvédi a haj szerkezetét a szabad gyökök káros hatásaitól.

ARGÁN
OLAJ

Kiemelkedően magas E-vitamin tartalmának köszönhetően védi a hajat az UV-sugárzás káros hatásai ellen, fényessé varázsolva a hajat.

AVOKÁDÓ
OLAJ

Gazdag olajsavforrás, bőrpuhító
hatással, tartósan hidratálja
a bőrt és a hajat, pótolja a haj lipidösszetételének hiányosságait.

ÁSVÁNYI
ANYAGOK

A haj szépségének, egészségének legfontosabb elemeinek kombinációja, táplálják, erősítik a hajat, visszaadják annak erejét.

BAMBUSZ
KIVONAT

Elősegíti a rostok erősítését, vastagítását, erősíti a hajmagot, ellenállóvá teszi a belső szerkezet károsodásával szemben.

BIOTIN

Erősíti a legyengült hajat, véd a túlzott hajhullástól, fokozott hajvesztéstől. Az új hajat vastagabbá, erősebbé teszi és ellenállóbbá teszi a sérülésekkel szemben.

FAHÉJ
KIVONAT

Már az ókor óta nagyra értékelték, mivel a hajat erőssé és gyönyörűvá teszi, a hajtövek megkapják a szükséges tápanyagokat.

GYÉMÁNTPOR

A világ legértékesebb drágakövéből származó por gyönyörű, csillogó fényt és erőt kölcsönöz a hajnak, ápolja és védi a hajszálakat, ragyogó és puha marad.

GYÖNGY
PROTEIN

A gyöngy az egyik legnagyobb titok, amely a vizek mélyén rejtőzik. A fehérje alkotói, megegyeznek a hajban jelen lévő keratinnal.

JOJOBA
OLAJ

Táplálja és regenerálja a hajat, teljes hosszában erősíti és védi a hajvégeket a töredezéstől. Kivételes rugalmasságot és fényt ad.

KASMÍR
FEHÉRJÉK

A kasmír fehérjék tökéletesen hidratálják és kiegészítik a haj szerkezetének hibáit, javítják az általános állapotot.

KAVIÁR
KIVONAT

Átfogó hatást fejt ki a hajápolás szempontjából, védi a hajat a színvesztéstől, a vitaminok és ásványi anyagok pedig revitalizálják azt.

KERATIN

Kitölti a haj üregeit és sima, védőréteget képez körülötte. Fenntartja a haj megfelelő hidratáltságát, megkönnyíti a haj formázását.

KOFFEIN
KIVONAT

A kávéban található koffein javítja a vér mikrokeringését a fejbőr szöveteiben, serkentve a hajhagymák növekedését.

KOMLÓ
KIVONAT

A komló erősíti a haj gyökereit, csökkenti a törékenységet és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, fényessé teszi a hajat.

KÓKUSZ
OLAJ

Behatol a hajszál mélyebb rétegeibe, ahol aktívan akadályozza a haj építőelemeinek elvesztését, erősíti a haj szerkezetét.

MAKADÁMIA
OLAJ

Harmonikusan működik a bőr természetes lipidjeivel, táplálja a fejbőrt, biztosítva az egészséges haj megfelelő működését.

MANDULA
OLAJ

Hajerősítő hatással bír, fényesebbé teszi a hajszálakat, javítja a fejbőr vérkeringését, csökkenti a korpásodást, véd a kiszáradástól.

MÉZ
KIVONAT

Antioxidáns, antibakteriális és gombaölő hatású, hatékony fegyver a korpásodás ellen, kondicionálja, hidratálja a hajszálakat.

MORINGA
OLAJ

Egy könnyű és nagyon tápláló hidegen sajtolt olaj egy indiai “csodafa” magjából. antioxidáns, simító és lágyító tulajdonságokkal.

PP-VITAMIN
(NIACIN)

Jelentős szerepe van a sejtek energiaháztartásában, hozzájárul a keratin termeléséhez, táplálja és a hajtőből építi újjá a hajszálakat.

UBORKA
KIVONAT

Tisztítja és felfrissíti a fejbőrt, vitaminokban és nyomelemekben gazdag, erőteljesen hidratáló, gyulladáscsökkentő hatással.

TAMANU
OLAJ

Egy Indiában honos fa termésének magjából préselik, hatékony száraz, göndörődő hajra, segít fenntartani a megfelelő hidratáltságot.

TENGERI
KOLLAGÉN

Természetes eredetű fehérje, egyfajta védőréteget hoz létre a hajon, tökéletesen kisimítja, fenntartja a megfelelő hidratáltságot.

VÖRÖS
AGYAG

Magnéziumban, káliumban, vasban, dolomitban gazdag, tökéletesen alkalmas hajmaszk készítéséhez, tisztítja a zsíros, olajos bőrt.

ZÖLD
AGYAG

Gyógyföldnek is nevezik, védi és ápolja a szöveteket, antibakteriális hatással bír. Összegyűjti a hajat károsíti mérgeket, elhalt hámsejteket.

ZÖLDBORSÓ
PEPTIDEK

Aktivizálják a hajhagymák működéséért felelős őssejteket, hozzájárulva a hajszálak növekedéséhez, növelik a haj életciklusának fenntartását.